Wooncoach
Bel

Bedrijfspanden

Bedrijfspanden te koop en te huur

Op zoek naar een bedrijfsruimte in Terneuzen en omgeving? Wooncoach helpt je graag bij het vinden van jouw nieuwe winkel, kantoor of ander type bedrijfsruimte. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod bedrijfspanden te huur en te koop. Bel ons op 088-5667200 of mail naar info@wooncoach.nl

Weergave:

Bedrijfspand kopen

Wil je een bedrijfspand kopen in Zeeuws-Vlaanderen? Dan is Wooncoach jouw partner tijdens deze zoektocht. We bieden diverse panden aan die je kunt gebruiken als bedrijfsruimte.

Winkelruimte te koop

Wil je een winkel beginnen? In ons aanbod vind je diverse panden die zeer geschikt zijn als winkelruimte en zelfs in het verleden als winkel zijn gebruikt. Deze panden zijn van alle gemakken voorzien en je kunt hier bijna direct jouw winkel beginnen.

Kantoorruimte te koop

Ben je meer op zoek naar pand dat geschikt is als kantoor. Ook hier hebben we aanbod voor. Deze panden zijn uitermate geschikt om een kantoor in te starten en hebben hier de faciliteiten voor aanwezig.

Woningen met bedrijfsruimte

Ben je op zoek naar pand waar je wonen en werken kunt combineren. We hebben regelmatig woon-werk objecten beschikbaar in ons aanbod. Deze woningen heeft al het benodigde bestemmingsplan om hier een winkel of kantoor te realiseren.

Bedrijfspand huren

Wil je liever huren? Ook voor de verhuur van een bedrijfsruimte kun je terecht bij Wooncoach.

Wooncoach is jouw makelaar voor bedrijfsvastgoed

Bij Wooncoach zijn we gespecialiseerd in verschillende vormen van vastgoed. Zo kunnen we je ook ondersteunen bij jouw nieuwe bedrijfsruimte. Wil je één van onze panden bezichtigen of wil je een bod doen. De professionals van Wooncoach staan je graag bij tijdens dit proces. Kunnen we iets voor je betekenen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Wooncoach