Bel

Winkelruimte Te huur

Axelsestraat 91, Terneuzen

€ 1.500,- per maand
  • Bouwjaar
    1931

Op zoek naar een ruime winkel locatie aan de doorgaande straat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur?

Axelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, TerneuzenAxelsestraat 91, Terneuzen

Kenmerken

Aanvaarding
StatusTe huur
Prijs€ 1.500,- per maand
AanvaardingDirect
Bouw
NieuwbouwNee
Bouwjaar1931
Energielabel
Algemeen
TypeWinkelruimte
LiggingIn woonwijk

Omschrijving

Op zoek naar een ruime winkel locatie aan de doorgaande straat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur?

misschien is dit dan iets voor u, deze voormalige hobbywinkel is nog voorzien van het interieur en de balie. Dit blijft achter in de winkel en kunt u gewoon gebruiken.

Op de begane grond heeft u een winkeloppervlakte van ongeveer 120 m2 en een magazijn van ongeveer 60 m2 met een goederen lift naar de 1e verdieping. Op de begane grond is aan de voorzijde een grote winkelpui voorzien van enkel glas en aan de achterzijde de deur naar het magazijn. Een paar treden overbruggen het niveau verschil naar het magazijn. Aan de achterzijde is een uitgang, er is hier een recht van overpad zodat u altijd aan de achterzijde weg kunt. In het magazijn hangen de twee cv installaties die elk jaar netjes zijn gekeurd, en er is een stortbak met een boiler. De 1e verdieping is bereikbaar middels een brede trap, hier is een toilet, een simpele keuken en een tweetal ruimtes die u als opslag of kantine kunt gebruiken. Indien gewenst is het in overleg mogelijk om deze ruimte als bovenwoning te gebruiken. Parkeren kunt u gratis voor de deur.

Geïnteresseerd, komt vrijblijvend eens kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bezichtigen? Dat kan!

Bel ons op 088-566 72 00 of mail ons verkoop@wooncoach.nl.

Wooncoach