Wooncoach
Bel

Jouw woning verkopen?

Wanneer je jouw woning wilt verkopen is een goede en heldere begeleiding, deskundigheid en een prettige samenwerking met een makelaar een essentieel onderdeel. Doordat een huis is in de meeste gevallen je grootste (materiële) bezit is, begrijpen wij dat je het verkoopproces op een zo professionele en soepele manier wilt laten verlopen. Wooncoach begeleidt het verkoopproces deskundig. Dat doen we door goed naar je wensen te luisteren, je belangen te behartigen en onze kennis van de woningmarkt slim in te zetten. Hiermee wordt jouw woning verkopen een fluitje van een cent!

Hoe pakt Wooncoach dit aan?

Aan de hand van onze actuele woningmarktkennis en professionele kijk op huizen verzorgen wij een objectieve waardebepaling. Vervolgens kiezen we samen de juiste verkoopstrategie om jouw woning te verkopen. Wilt je een aantal zaken zelf regelen, dan is dat mogelijk; we kijken dan samen wat in jouw situatie de beste optie is.

We maken een eigentijdse verkooppresentatie van jouw woning, presenteren de woning op internet en benutten social media optimaal. Wij zetten alles op alles om jouw woning zo snel en zo goed mogelijk te verkopen. Wordt een vrijblijvende kijker een geïnteresseerde koper, dan nemen wij ook de onderhandelingen voor onze rekening.

Is de koop eenmaal gesloten, dan regelen wij de verdere afhandeling. Je kunt op ons vertrouwen, vanaf het opstellen van de juiste koopovereenkomst tot en met de oplevering en de overdracht.

Contact opnemen

Wooncoach is actief in de regio Terneuzen. Onze medewerkers zijn volledige op de hoogte van de woningmarkt in de regio, en kan je hierdoor zeer gericht van dienst zijn. 

Jouw huis verkopen? Bel dan naar 088 – 566 7200 of mail naar info@wooncoach.nl.

Uw woning verkopen

Wooncoach