Wooncoach
Bel

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw woning wilt verkopen is een goede en heldere begeleiding, deskundigheid en een prettige samenwerking met een makelaar een essentieel onderdeel. Doordat een huis is in de meeste gevallen uw grootste (materiële) bezit is, begrijpen wij dat u het verkoopproces op een zo professionele en soepele manier wilt laten verlopen. Wooncoach begeleidt het verkoopproces deskundig. Dat doen we door goed naar uw wensen te luisteren, uw belangen te behartigen en onze kennis van de woningmarkt slim in te zetten. Hiermee wordt uw woning verkopen een fluitje van een cent!

Hoe pakt Wooncoach dit aan?

Aan de hand van onze actuele woningmarktkennis en professionele kijk op huizen verzorgen wij een objectieve waardebepaling. Vervolgens kiezen we samen de juiste verkoopstrategie om uw woning te verkopen. Wilt u een aantal zaken zelf regelen, dan is dat mogelijk; we kijken dan samen wat in uw situatie de beste optie is.

We maken een eigentijdse verkooppresentatie van uw woning, presenteren de woning op internet en benutten social media optimaal. Wij zetten alles op alles om uw woning zo snel en zo goed mogelijk te verkopen. Wordt een vrijblijvende kijker een geïnteresseerde koper, dan nemen wij ook de onderhandelingen voor onze rekening.

Is de koop eenmaal gesloten, dan regelen wij de verdere afhandeling. U kunt op ons vertrouwen, vanaf het opstellen van de juiste koopovereenkomst tot en met de oplevering en de overdracht.

Contact opnemen

Wooncoach is actief in zowel de regio Terneuzen als Den Haag. Onze medewerkers zijn volledige op de hoogte van de woningmarkt in de regio, en kan u hierdoor zeer gericht van dienst zijn. Voor elke locatie bieden wij een eigen contactnummer en contactpersoon zodat u direct de juiste persoon kunt bereiken. Wilt u een woning verkopen in Den Haag? Dan kunt u bellen naar 070 - 720 0902 of mailen naar denhaag@wooncoach.nl.

Woont u in de regio Terneuzen? Bel dan naar 088 – 566 7200 of mail naar info@wooncoach.nl.

Uw woning verkopen

Wooncoach