Bel

Huren in Eede

Bent u op zoek naar een huurwoning in Eede en omstreken? Bij Wooncoach vindt u uw toekomstig huurhuis! Wooncoach is dé makelaar die gespecialiseerd is in de verhuur van (on)gemeubileerde huurwoningen in en rondom Eede.

Ruim aanbod aan huurwoningen in Eede

Wooncoach beschikt over een ruim aanbod aan huizen die te huur staan in Eede en omstreken. Het kleine dorp Eede ligt op de grens tussen Zeeuws-Vlaanderen en België in West-Zeeuws-Vlaanderen. Eede is in de 17e eeuw ontstaan aan rivier de Ee. Helaas werd deze rivier in 1813 definitief afgesloten. Nog altijd staat Eede bekend om haar vlasteelt, wat vroeger een belangrijke inkomstenbron was in de streek. Wooncoach zet haar lokale kennis en ervaring graag in om voor u een passende huurwoning in Eede te vinden. Indien u op zoek bent naar een kantoorpand, kijken wij ook graag samen naar de mogelijkheden. Tevens zorgen wij voor een helder woonadvies, werken we transparant en creëren wij een goed beeld van de huurwoning of het kantoorpand. Zodat u zeker weet dat u een passende huurwoning in Eede vindt!

Vrijblijvend contact

Samen met u gaan we op zoek naar een passende huurwoning in Eede. Op deze pagina vindt u alle huurwoningen en kantoorpanden die op dit moment te huur zijn in Eede en omstreken. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 – 566 7200 of door het online contactformulier in te vullen. Gaat uw voorkeur toch uit naar een koopwoning in Eede? Ook dan kunt u contact met ons opnemen om u woonwensen door te spreken!

Wooncoach