Bel

Huren in Sluis

Bent u op zoek naar een huurwoning in Sluis? Wooncoach is de makelaar die u hierbij kan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van (on)gemeubileerde huurwoningen in en rondom Sluis.

Ruim aanbod huizen te huur in Sluis

Het aanbod van Wooncoach bestaat uit verschillende huurhuizen in Sluis. Sluis is een oude vestigstad in Zeeuws-Vlaanderen en ligt officieel net over de Belgische grens. Door de ligging heeft Sluis al vele jaren een grote aantrekkingskracht op de Belgische toerist. Bij Wooncoach maken wij graag gebruik van ons uitgebreide netwerk, onze lokale kennis van de markt en de jarenlange ervaring van onze specialisten om ervoor te zorgen dat we samen met u een passende huurwoning zullen vinden in Sluis. Indien u op zoek bent naar een kantoorpand in Sluis kunnen wij u daar ook bij helpen. Daarnaast zorgt Wooncoach voor een woonadvies op maat en creëren wij een goed beeld van de huurwoning of kantoorpand. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat u geen enkel huurhuis mist in Sluis!

Contact

Heeft u op deze pagina een huurwoning gezien welke u interesse heeft gewekt? Aarzel niet langer en neem contact op. Onze professionals helpen u graag met eventuele vragen en spreken graag uw woonwensen met u door. Maak een vrijblijvende afspraak door contact met ons op te nemen door te bellen naar 088 – 566 7200 of door het online contactformulier in te vullen.

Wooncoach