Bel

Portiekflat Te koop

Scheldekade (Bouwnummer F 5.3) 0 ong, Terneuzen

€ 549.900,- v.o.n.
 • Bouwjaar
  2020
 • Oppervlakte
  133 m2
 • Perceel
  m2
 • Inhoud
  400 m3

Een plek voor iedereen die oog heeft voor het voortdurende wisselende panorama van de Westerschelde, in een omgeving die zich ook op het gebied van cultuur, winkelen, horeca en recreatie heeft weten te onderscheiden. Dit appartement vindt u aan de noordwestzijde van het gebouw.

Scheldekade (Bouwnummer F 5.3) 0 ong, TerneuzenScheldekade (Bouwnummer F 5.3) 0 ong, Terneuzen

Kenmerken

Aanvaarding
StatusTe koop
PrijsVraagprijs € 549.900,-
ConditieVrij op naam
AanvaardingIn overleg
Indeling
Kamers3
Slaapkamers2

Tuin

Oppervlakte tuin m2 (cm x cm)
Ligging tuin
Onderhoudsstaat

Berging / schuur

Voorzieningen

Garage(s)

Nee
Oppervlakte m2 (cm x cm)
Capaciteit
Type
Voorzieningen
Parkeerplaatsen
Type
Bouw
Energielabel
Bouwjaar2020
Dak
Dakbedekking
Algemeen
TypeAppartement / Portiekflat
Bijzonderheden
Voorzieningen
Ligging, ,
Uitzicht
Kadastrale gegevens
GemeenteTerneuzen TNZ00
SectieL
Perceelnummer2259
Oppervlakte m2

Omschrijving

Type F 5.3 - 5e verdieping

De voormalige Veerhaven in Terneuzen was vroeger een magische plek; de haven was toen, behalve aanlegplaats van de veerboot, ook een razend drukke toegangspoort tot het kanaal naar Gent. De vissers van Terneuzen en Boekhoute hadden er hun thuisbasis. Hetzelfde gold voor sleepboten uit de nabije omgeving.

De Veerhaven was, is en blijft ook in de toekomst een magische plek. Een plek voor iedereen die oog heeft voor het voortdurende wisselende panorama van de Westerschelde, in een omgeving die zich ook op het gebied van cultuur, winkelen, horeca en recreatie heeft weten te onderscheiden.

Dit appartement vindt u aan de noordwestzijde van het gebouw. Het appartement beschikt over een balkon gericht op het zuiden, zodat u volop kunt genieten van de zon.
Via uw ruime entree komt u binnen in uw appartement. Hier bevindt zich de meterkast, ruimte voor een ruime garderobe. De hal biedt u toegang tot de slaapkamers, badkamer, technische ruimte en gastentoilet.
Dit appartement heeft een prachtige woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde met een erker. De woonkamer van 61 m2 biedt u alle ruimte om een zithoek, eetkamer en grote leefkeuken in te richten.
Aan de voorzijde een slaapkamer met zicht op de Westerschelde en aan de achterzijde heeft u nog een slaapkamer met toegang tot het zonnige balkon. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en tweede toilet.
Achter de keuken is er tevens de inpandige technische ruimte met aansluitingen voor witgoed. De inpandige berging is inbegrepen in de prijs, een parkeerplaats in de stallingsgarage kan worden bijgekocht voor € 32.500,-

Voor meer informatie over Residentie Veerhaven contacteer de verkopend makelaars:

Wooncoach
T: 088-5667200
@: verkoop@wooncoach.nl

Verhage & Lemahieu
T: 0117-760160
@: info@verhage-lemahieu.nl

Bezichtigen? Dat kan!

We plannen graag een bezichtiging voor u in. Bel ons op 088-566 72 00 of mail ons verkoop@wooncoach.nl.

Wooncoach