Bel

Tussenwoning Te huur

Axelsestraat 4, Terneuzen

€ 1.100,- per maand
 • Bouwjaar
  1920
 • Oppervlakte
  200 m2
 • Perceel
  216 m2
 • Inhoud
  1155 m3

Op zoek naar een uniek object om te wonen of wonen en werken combineren? Of bent u de belegger die het ziet zitten om hier appartementen te realiseren? Kortom een zee aan mogelijkheden en heel veel ruimte.

Axelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, TerneuzenAxelsestraat 4, Terneuzen

Kenmerken

Aanvaarding
StatusTe huur
Prijs € 1.100,- per maand
AanvaardingIn overleg
Huur inclusief
Huur specificatie
Indeling
Kamers12
Slaapkamers

Tuin

Oppervlakte tuin m2 (cm x cm)
Ligging tuin
Onderhoudsstaat

Berging / schuur

Voorzieningen

Garage(s)

Nee
Oppervlakte m2 (cm x cm)
Capaciteit
Type
Voorzieningen
Parkeerplaatsen
Type
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Bouw
Bouwjaar1920
Dak
Dakbedekking
Algemeen
TypeWoonhuis / Eengezinswoning / Tussenwoning
Bijzonderheden
Voorzieningen
Ligging
Uitzichtstraat, stad

Omschrijving

Op de altijd gezellige Axelsestraat mogen wij u dit multifunctionele pand te huur aanbieden.
Voor gebruik van dit object zijn allerlei doeleinden geschikt, van wonen tot werken.

Het pand is geheel of in delen beschikbaar.

Huurprijs:
Gehele pand €1500,-
Alleen 1e + 2e Verdieping €850,-
Begane grond €1100,-

Ligging en bereikbaarheid
De Axelsestraat is een bedrijvige straat die goed bereikbaar is per auto. Parkeren is mogelijk voor de deur en aan de achterkant is laden en lossen geen probleem.

Bestemming
De bestemming van dit pand is gemengd. U mag hier wonen en werken.
Binnen deze bestemming is het volgende gebruik toegestaan: Detailhandel, -Kantoren en of maatschappelijke voorzieningen, - Horeca binnen categorie 1 en 2, met woonbestemming op de eerste en tweede verdieping

Entree
Aan de voorzijde is de entree waar u uw gasten kunt ontvangen. Aansluitend is een spreekruimte waar u even apart kunt gaan zitten indien nodig. Beide ruimtes zijn zeer ruim.

Begane grond
Achter de entree bevindt zich een toilettengroep. Beide toiletten zijn voorzien van een fonteintje en zien er zeer netjes uit. Vervolgens komt u via de lange gang die van de voorkant tot de achterkant loopt door het gebouw bij de keuken en bij 5 afzonderlijke kantoorruimtes. Ook is er een technische ruimte. Deze kunt u gebruiken als opslag en als serverruimte.

Eerste verdieping bestaande woning voorzijde
Via een vaste trap komt u op de eerste verdieping. Daar bevinden zich nog 3 extra kantoren, ook te gebruiken als woongedeelte. Verder vindt u hier de eenvoudige badkamer met douche, toilet en wastafel.

Eerste verdieping achterzijde aanbouw
Via een inpandige trap komt u hier op de ruimte zolderverdieping die vrij te gebruiken is als kantoor ruimte of als opslag en/of berging.

Tweede verdieping
Hier bevinden zich nog 2 kantoorruimtes annex slaapkamers met 1 opbergruimte.

Bijzonderheden
Het geheel is fraai gestoffeerd en alle kantoren zijn voorzien van kabelgoten. Het gehele gebouw is voorzien van dubbele beglazing.
Het pand is bijzonder ruim opgezet. Er zijn vele bestemmingen te bedenken voor dit veelzijdige pand. Alle kantoren zijn afzonderlijk van elkaar af te sluiten.
Al het voorwerk is in principe voor u gedaan. U kunt het pand zo betrekken en beginnen met ondernemen.

Komt u een kijkje nemen?
Dit pand heeft eigenlijk te veel mogelijkheden om op te noemen. Bij een bezichtiging kunt u zelf zien dat dit pand de mogelijkheden biedt waar u naar op zoek bent. We laten het u graag zien.

De huurprijs betreft de kale huur ( excl nutsvoorzieningen en internet)
We rekenen 2 maanden borg.

Bezichtigen? Dat kan!

Bel ons op 088-566 72 00 of mail ons verkoop@wooncoach.nl.

Wooncoach