Wooncoach
Bel

Tussenwoning Verkocht

Steenstraat 25, Hulst

 • Bouwjaar
  1880
 • Oppervlakte
  560 m2
 • Perceel
  570 m2
 • Inhoud
  2230 m3

Uniek object in het centrum van Hulst met vele mogelijkheden, wonen, detailhandel of horeca of een combinatie van deze zaken. Of misschien heeft u zelf wel een uniek idee voor dit zeer ruime pand in de Steenstraat. Het pand heeft drie aparte adressen, Steenstraat 25, Steenstraat 25A en Grote Zwanenstraat 22.

Steenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, HulstSteenstraat 25, Hulst

Kenmerken

Aanvaarding
StatusVerkocht
Prijs
ConditieKosten koper
AanvaardingIn overleg
Indeling
Kamers13
Slaapkamers

Tuin

Patio/atrium
Oppervlakte tuin35 m2 (550cm x 640cm)
Ligging tuinZuidoost
OnderhoudsstaatNormaal

Berging / schuur

Voorzieningen

Garage(s)

Nee
Oppervlakte m2 (cm x cm)
Capaciteit
Type
Voorzieningen
Parkeerplaatsen2
TypeBetaald parkeren
Bouw
EnergielabelEnergielabel
Bouwjaar1880
Dak
Dakbedekking,
Algemeen
TypeWoonhuis / Herenhuis / Tussenwoning
BijzonderhedenMonumentaal pand, Dubbele bewoning mogelijk, Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor gehandicapten
Voorzieningen
Liggingin centrum
Uitzichtstraat
Kadastrale gegevens
GemeenteHulst HUL00
SectieA
Perceelnummer436
Oppervlakte570 m2

Omschrijving

Uniek object in het centrum van Hulst met vele mogelijkheden, wonen, detailhandel of horeca of een combinatie van deze zaken. Of misschien heeft u zelf wel een uniek idee voor dit zeer ruime pand in de Steenstraat. Het pand heeft drie aparte adressen, Steenstraat 25, Steenstraat 25A en Grote Zwanenstraat 22.

Dit object heeft zowel aan de Steenstraat als aan de Grote Zwanenstraat een ingang, U heeft dan ook veel mogelijkheden met betrekking tot de indeling en mogelijkheden. Op de begane grond is de hoofdingang aan de Steenstraat met een mooie ruime entree met meterkast en glazen deur naar de 1e ruimte met hierin een kluisruimte en de toegang tot de kelder, verder naar de achterzijde zijn nog een drietal ruimtes die ook makkelijk tot een grote ruimte te maken zijn. Aan de achterzijde een toiletgroep, kleine keuken, spreekkamer en de entree aan de achterzijde met een rolstoelvriendelijke opgang en nog twee ruime kantoor/spreekkamers. Bij deze entree zijn ook nog een aantal bergkasten en een zolder die dienst kan doen als berging of die toegankelijk gemaakt kan worden middels een vaste trap en dan dus ook als woonruimte in gebruik genomen kan worden.
Op de 1e verdieping, nu toegankelijk via een aparte ingang (Steenstraat 25A) heeft u beneden een hal met trap naar de 1e verdieping.
Op deze verdieping zijn een aantal aparte kantoorruimtes, een open kantoortuin, een keuken die eenvoudig is ingericht en een toiletgroep.
Via de hal op deze verdieping is de vaste trap naar de 2e verdieping bereikbaar. Hier vindt u een zeer ruime open zolder met twee afgesloten archiefruimtes. In een van deze ruimtes staat de CV installatie.

Wilt u het geheel als woning betrekken, dan heeft u een zee aan ruimte en kunt u aan de achterzijde eventueel berging/garage mogelijkheden creëren in plaats van de huidige kantoorruimtes. U heeft een leuke patio en omdat de gehele aanbouw aan de achterzijde voorzien is van een plat dak heeft u ook nog een zee aan mogelijkheden om buiten naar binnen te halen.
Er is eventueel een visualisatie beschikbaar van de begane grond verdieping met een plan om het geheel in gebruik nemen als appartement. Op de verdieping zouden prima een aantal slaapkamer gemaakt kunnen worden met eigen badkamer of u maakt ook hier een zelfstandig appartement, u heeft tenslotte een eigen opgang en een eigen huisnummer. Als u dat zou willen doen heeft u op het platte dak voldoende mogelijkheden om een mooi balkon te creëren. Dit zou natuurlijk ook met de 2e verdieping mogelijk zijn, een ruime studio met inpandig balkon, woonkamer, keuken, slaapkamer met badkamer. Allemaal mogelijkheden.

Maar misschien wilt u toch liever werken en wonen combineren, ook dan biedt het pand tal van mogelijkheden, de voorzijde is rolstoelvriendelijk toegankelijk, U kunt de verdieping en de achterzijde apart benutten of verhuren omdat er aparte ingangen zijn is dat heel makkelijk te realiseren. Of wilt u een eigen atelier met horeca gelegenheid, ook dat is zeer goed mogelijk en toegestaan volgens het bestemmingsplan Centrum Hulst.

Kortom, laat u verassen door de vele mogelijkheden van dit object en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars.

Bezichtigen? Dat kan!

We plannen graag een bezichtiging voor u in. Bel ons op 088-566 72 00 of mail ons verkoop@wooncoach.nl.

Wooncoach