Bel

Vrijstaande woning Te koop

Nieuwe Karnemelkstraat 32, Koewacht

€ 775.000,- k.k.
 • Bouwjaar
  1980
 • Oppervlakte
  180 m2
 • Perceel
  20408 m2
 • Inhoud
  625 m3

Op de buiten maar toch dichtbij In deze prachtige woning in Koewacht met fraai uitzicht en riante bijgebouwen kunt u heerlijk wonen op uw eigen landgoed. Heeft u paarden of andere viervoeters? Ze hebben hier de ruimte en u heeft de rust die u zoekt. Geen klusobject maar laat uw interieurwensen hier de vrije loop en maak deze woning tot uw thuis.

Nieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, KoewachtNieuwe Karnemelkstraat 32, Koewacht

Kenmerken

Aanvaarding
StatusTe koop
PrijsVraagprijs € 775.000,-
ConditieKosten koper
AanvaardingIn overleg
Indeling
Kamers6
Slaapkamers3

Tuin

Tuin rondom
Oppervlakte tuin m2 (cm x cm)
Ligging tuin
OnderhoudsstaatVerzorgd

Berging / schuur

Vrijstaand steen
VoorzieningenVoorzien van water, Voorzien van elektra, Voorzien van verwarming, Met vliering

Garage(s)

Nee
Oppervlakte m2 (cm x cm)
Capaciteit
Type
Voorzieningen
Parkeerplaatsen
Type
Bouw
Bouwjaar1980
DakZadeldak
DakbedekkingPannen
Algemeen
TypeWoonhuis / Eengezinswoning / Vrijstaande woning
Bijzonderheden
Voorzieningen
Liggingaan rustige weg, buiten bebouwde kom
Uitzichtstraat, bos
Kadastrale gegevens
GemeenteAxel AEL00
SectieO
Perceelnummer509
Oppervlakte20408 m2

Omschrijving

Boerderijwoning in buitengebied in Koewacht.

Op de buiten maar toch dichtbij
In deze prachtige woning in Koewacht met fraai uitzicht, riante bijgebouwen kunt u heerlijk wonen op uw eigen landgoed. Heeft u paarden of andere viervoeters? Ze hebben hier de ruimte en u heeft de rust die u zoekt. Geen klusobject maar laat uw interieurwensen hier de vrije loop en maak deze woning tot uw thuis.

Een warm thuis samen bij de haard
Stap binnen in een huis waar iedereen een eigen plekje kan veroveren in de woonkamer. De woonkamer is het hart van deze prachtige woning. Een mooie haard, authentieke details met houten elementen en sfeervolle vloer zorgen hier voor een fijne basis.
Met uw eigen meubels en accessoires wordt het uw thuis.

Direct fijn wonen
De woning is compleet gerenoveerd en voorzien van plavuizen vloer op de begane grond. Er is een kelder en een opkamer waar de witgoed aansluitingen zijn, in de woonkamer een heerlijke houtkachel als bijverwarming en een aparte woonkeuken. Boven drie slaapkamers en een heerlijk ruime badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

Landelijke keuken
Het design van de keuken is volledig in lijn met de sfeer van de woning. Hier gaat elk kokshart sneller van kloppen. De sfeer, het karakter en de indeling ademen gezelligheid en liefde voor eten. Hier kunt u gezellig met het gezin samen eten. Kook voor uw gasten terwijl zij gezellig aanschuiven voor een praatje of drankje. Vanuit uw keuken heeft u prachtig zicht over het polderlandschap.
In de bijkeuken heeft u ruimte voor uw witgoed met een groot aanrechtblad met kraan en wasbak. Hier kunnen nog veel meer spullen opgeborgen worden en is tevens de perfecte plek om bij feestjes uw klaargemaakte buffetten te stallen.
Ook is er een grote kelder aanwezig. Voorraad en grote stukken servies kunt u hier makkelijk kwijt. Uiteraard kunt u hier een mooie wijncollectie aanleggen.

Uitgerust wakker worden
De woning is voorzien van 3 slaapkamers en een prachtige luxe badkamer. De badkamer is voorzien van douche en ligbad en een grote wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Zo is uw kleding netjes uit het zicht opgeborgen.

Bijgebouwen
Naast de zeer royale hoofdwoning zijn op het terrein diverse bijgebouwen gebouwd. Zo is er een groot schuur annex garage met stallen voor hobbydieren/paarden. Ze kunnen hier heerlijk vrij lopen in de weilanden om de woning heen.
Hier zijn ook garages met drie elektrische sectionaal deuren. Tevens is deze schuur van een bovenverdieping voorzien met vaste trap bereikbaar. Hier vindt een luxe kantoorruimte met Veluxramen en opslag. Werken aan huis is hier in de meest ideale vorm denkbaar.
Op het terrein vindt u een ruïne van 20 x 5 meter. Deze wordt nu heel charmant gebruikt als kippenverblijf. Maar u mag deze ruïne afbreken en van de zelfde afmetingen een nieuw bijgebouw herbouwen.

Sauna
Vanuit uw huis wandelt u in uw badjas vlug naar uw eigen welness. Op uw landgoed vindt u namelijk een uiterst charmante sauna. Even de spieren de rust geven en bijkomen na een hele dag werken. Wie wil dat nou niet?

Ervaar het!
Een loungeplek in de zon, een trampoline voor de kinderen, een fire pit voor een kampvuur, een moestuin om uw eigen groentes te verbouwen, een heerlijke plek voor de kinderen en de mooiste plekjes voor uzelf. Hier krijgen al uw wensen de ruimte. Deze woning moet u komen ervaren. Dan kunnen wij u laten zien waarom dit nou zo bijzonder is.

De verkoper vertelt:
"Deze prachtige plek in Koewacht in de polder is ons oplaadstation. Landelijk wonen wordt niet veel mooier dan hier. De woning is voorzien van stijlvolle luxe en heel veel ruimte. Dit is waar wij zo hard voor hebben gewerkt maar het is tijd om het aan de volgende bewoners door te geven. "

Wilt u komen kijken?
Dat kan. Wij plannen heel graag een bezichtiging voor u in. Bel ons op 088-5667200 of mail ons op verkoop@wooncoach.nl

Bezichtigen? Dat kan!

We plannen graag een bezichtiging voor u in. Bel ons op 088-566 72 00 of mail ons verkoop@wooncoach.nl.

Wooncoach