Bel

Portiekflat Verkocht

Beethovenhof 41, Terneuzen

 • Bouwjaar
  1983
 • Oppervlakte
  95 m2
 • Perceel
  m2
 • Inhoud
  241 m3

Dit verrassende appartement met berging en dakterras is gelegen op de bovenste verdieping in appartementencomplex Het Kasteeltje.

Beethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, TerneuzenBeethovenhof 41, Terneuzen

Kenmerken

Aanvaarding
StatusVerkocht
Prijs
ConditieKosten koper
AanvaardingIn overleg
Indeling
Kamers3
Slaapkamers2

Tuin

Oppervlakte tuin m2 (cm x cm)
Ligging tuin
Onderhoudsstaat

Berging / schuur

Voorzieningen

Garage(s)

Nee
Oppervlakte m2 (cm x cm)
Capaciteit
Type
Voorzieningen
Parkeerplaatsen1
Type
Bouw
Energielabel
Bouwjaar1983
Dak
Dakbedekking
Algemeen
TypeAppartement / Portiekflat
Bijzonderheden
Voorzieningen,
Ligging
Uitzichtstraat
Kadastrale gegevens
GemeenteTerneuzen TNZ00
SectieE
Perceelnummer2934
Oppervlakte m2

Omschrijving

In ‘Het Kasteeltje’ aan de Beethovenhof in Terneuzen mogen wij dit geweldig leuke, ruime appartement (de ‘penthouse’) met twee verdiepingen, twee slaapkamers en zonnig dakterras aanbieden.

Dit verrassende appartement met berging en dakterras is gelegen op de bovenste verdieping in appartementencomplex ‘Het Kasteeltje’. Direct tegenover het winkelcentrum ‘Zuidpolder’. Een winkelcentrum met meerdere supermarkten, een bakker, slager, cafetaria en veel verschillende detailhandel. Maar ook ideaal gesitueerd ten opzichte van vele sportfaciliteiten. Aan de overkant van de straat ligt sportpark De Vliegende Vaart met binnen- en buitenzwembad, fitnesscentrum, tennisclub en hockeyclub. Daarnaast is het appartementencomplex zeer centraal gelegen en heeft een vlotte verbinding naar het centrum van Terneuzen, de Westerscheldetunnel en verbindingswegen naar België. Rondom het complex zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden. Ook je visite kan dus met gemak de auto kwijt.

Dit appartement heeft een berging op de begane grond. Hier kun je de fietsen kwijt en wat gereedschap. Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (geplaatst in 2020). Het appartement beschikt over centrale blokverwarming en een elektrische boiler voor het warme water. In het complex is geen liftvoorziening, dus bereikbaarheid middels trap.

Indeling:
Binnenkomst in de centrale hal met brievenbus en toegang naar de traphal en de berging. Met de trap ga je naar de derde, bovenste verdieping. Via de voordeur kom je in de entree met toilet met fonteintje, de meterkast, berging en trap naar volgende verdieping. Via de hal loop je links de woonkamer in. Hier heb je uitzicht aan de eetkamertafel over de stad. En als je doorloopt is hier een prachtige zithoek gecreëerd. Aansluitend is de eenvoudige keuken te vinden. Via de trap in de hal ga je naar de volgende verdieping van het appartement. Daar zijn twee ruime slaapkamers. Tevens is hier een grote badkamer met het tweede toilet en de wasmachine-aansluiting.

Via de deur op de overloop kom je op het heerlijke dakterras. Je hebt door dit prachtige terras de luxe van een appartementencomplex maar het gevoel van vrijheid en heerlijk buiten kunnen zijn wanneer jij dat wilt. Je hebt hier volop de privacy die je zoekt.

Bijzonderheden:

- Je betaalt hier € 302,- (voor appartement en berging) aan VVE kosten
- De VVE regelt tevens de kosten van de verwarming van je appartement. Daarvoor betaal je elke maand een voorschot.
- In het voorjaar van 2020 zijn alle kozijnen vervangen van het complex voor kunststof.
- De VVE van dit complex is een gezonde, actieve vereniging waar je lid van wordt als je eigenaar wordt van het appartement. Zij zorgen voor het onderhoud van het complex. Daar betaal je maandelijks een bijdrage voor. Ook is de opstalverzekering geregeld via de VVE.
- We hebben alle stukken van de VVE beschikbaar ter inzage waaronder de jaarrekening, notulen en huishoudelijk reglement.
- Het is een uniek appartement met twee verdiepingen en privé-dakterras.
- In het appartement zelf zijn ook nog twee bergingen te vinden, voor de stofzuiger en andere spulletjes die je netjes op wilt bergen.
- Het appartement is snel op te leveren.

Een ideaal appartement voor de starter op de woningmarkt! Maar ook zeer interessant als investering voor verhuur.

Bezichtigen? Dat kan!

We plannen graag een bezichtiging voor u in. Bel ons op 088-566 72 00 of mail ons verkoop@wooncoach.nl.

Wooncoach