Bel

Tussenwoning Verkocht

Tholensstraat 21, Terneuzen

 • Bouwjaar
  1901
 • Oppervlakte
  123 m2
 • Perceel
  60 m2
 • Inhoud
  420 m3

In de Tholensstraat mogen wij u deze, eigenlijk splinternieuwe, woning aanbieden met 123 m2 woonoppervlakte, 3 volledige verdiepingen met 4 slaapkamers, woonkeuken en heerlijke badkamer. Deze woning is van de grond af volledig gerenoveerd, opnieuw opgebouwd en van alle gemakken voorzien. Dit moet je komen bekijken.

Tholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, TerneuzenTholensstraat 21, Terneuzen

Kenmerken

Aanvaarding
StatusVerkocht
Prijs
ConditieKosten koper
AanvaardingIn overleg
Indeling
Kamers5
Slaapkamers4

Tuin

Achtertuin
Oppervlakte tuin m2 (cm x cm)
Ligging tuin
Onderhoudsstaat

Berging / schuur

Voorzieningen

Garage(s)

Nee
Oppervlakte m2 (cm x cm)
Capaciteit
Type
Voorzieningen
Parkeerplaatsen
Type
Bouw
Bouwjaar1901
DakSamengesteld dak
DakbedekkingPannen, Bitumineuze dakbekleding
Algemeen
TypeWoonhuis / Eengezinswoning / Tussenwoning
Bijzonderheden
Voorzieningen
Liggingin centrum
Uitzichtstad
Kadastrale gegevens
GemeenteTerneuzen TNZ00
SectieL
Perceelnummer1031
Oppervlakte60 m2

Omschrijving

In de Tholensstraat mogen wij u deze, eigenlijk splinternieuwe, woning aanbieden met 123 m2 woonoppervlakte, 3 volledige verdiepingen met 4 slaapkamers, woonkeuken en heerlijke badkamer. Deze woning is van de grond af volledig gerenoveerd, opnieuw opgebouwd en van alle gemakken voorzien. Dit moet je komen bekijken.

Tholensstraat
Aan het laatste stukje van de Tholensstraat, aan de zijde van Zeeland Seaports, ligt deze leuke woning. Dichtbij de stad, de zeedijk en winkelcentrum Schuttershof. Hier woon je lekker rustig en parkeren kan voor de deur met vergunning.

Indeling
Je komt binnen in de hal van de woning via de voordeur. Je loopt vervolgens de woonkamer in die aan de voorzijde van de woning is ingericht.
Aan de achterzijde van de woning, onder de trap is het toilet met fonteintje. De leefkeuken biedt de ruimte om uitgebreid te koken en te zitten. Wat een verrassende ruimte! De keuken is van alle gemakken voorzien en ook is er door de huidige eigenaar een bijkeuken gecreëerd. Hier staat het witgoed en is de achterdeur te vinden. De woning is ver uitgebouwd aan de achterzijde. Geen tuin onderhoud hier, maar wel lekker de ruimte voor je fiets.

Met de trap ga je naar de eerste verdieping. Daar zijn twee slaapkamers gemaakt met een ruime badkamer.
De slaapkamer gelegen boven de keuken is open gelaten en wordt nu gebruikt als kledingkamer en bergruimte. Daar is trouwens ook een leuk doorkijk raam gemaakt in de vloer naar de keuken. Een muurtje zetten hier en je hebt een volwaardige een-persoonsslaapkamer. In deze slaapkamer zijn openslaande deuren gemaakt naar het dakterras. Hier kan je heerlijk buiten zitten met zicht over de binnenstad. De andere slaapkamer is lekker ruim, met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed.
De badkamer is voorzien van aparte douche, ligbad en toilet.

Met de tweede trap ga je naar de derde verdiepingsvloer. Ook hier zijn twee mooie slaapkamers voorzien, met daartussen een overloopje.

Bijzonderheden
Deze woning heeft officieel als bouwjaar 1901, maar eigenlijk is dit een nieuwbouw woning. Geen muur is recht blijven staan bij de renovatie van dit pand.
Het dak is volledig eraf gehaald, de nok is opgetrokken, er is uitgebouwd en alle bouwmaterialen zijn van nu. De woning is ontzettend ruim en biedt meer dan genoeg de ruimte voor een groot gezin. Deze woning is ook uitermate geschikt voor verhuur.

- Vanzelfsprekend is deze woning volledig voorzien van drie-dubbelglas
- De CV is geplaatst in 2015, eigendom (Vaillant)
- Renovatie van de woning is uitgevoerd in 2014 en 2015
- De vloeren zijn geïsoleerd, alsook het dak en de spouw.

Bezichtigen? Dat kan!

We plannen graag een bezichtiging voor u in. Bel ons op 088-566 72 00 of mail ons verkoop@wooncoach.nl.

Wooncoach